Electro speciaalzaak

Electro World Wichink

Wichink wil meer zijn dan een ‘winkel’. U mag rekenen op vakkundig en eerlijk advies en natuurlijk de beste prijs. Het assortiment is afgestemd op de vraag en wordt steeds vernieuwd. Zo beschikken wij over een complete inbouwwand en kookeiland geïnstalleerd met de nieuwste inbouwapparatuur.

De voordelen van elk merk of type vaatwasser, koelkast, etc. kunnen zo uitgebreid aan u worden getoond en daarnaast  leggen we de verschillen graag even uit. En bovendien zijn veel apparaten uit voorraad leverbaar!  De gekochte apparaten worden uieraard netjes bij u thuis afgeleverd, ingebouwd én geïnstalleerd.

Naast de huishoudelijke apparatuur beschikken we ook over een groot aanbod binnen de categorie beeld en geluid. Wichink verkoopt alles voor uw huis op het gebied van elektronica. Van een nieuwe televisie, een prachtige audio installatie tot een wasmachine, droger of koelkast.

Één aanspreekpunt voor al uw apparatuur en elk merk

Twijfelt u over de aanschaf van een OLED-TV of wilt u weten of een nieuwe vaatwasser in uw keuken past? Kom dan gerust langs in de winkel zodat wij u een passend advies kunnen geven.

Tot slot beschikken wij ook over een mooi en groot assortiment binnen de Doe-Het-Zelf-afdeling. Klusjes in huis die u graag zelf opknapt? In onze DHZ-afdeling krijgt u een eerlijk en deskundig advies. Zo kunt u bij ons terecht voor elektra, sanitair, (elektrisch) gereedschap, bevestigingsmaterialen en nog veel meer.

Heeft u een grote klus of een kleine klus? Alle artikelen verkopen wij zowel in grootverpakking als per stuk. Zelfs voor één enkel schroefje kunt u bij ons terecht!