Werken bij

Electro World Wichink is een familiebedrijf waar goed voor je wordt gezorgd. Je komt bij ons in een goede werksfeer terecht waar in overleg veel mogelijk is. Ons werkgebied is in de regio en door de jaren heen hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd waar wij over de vloer mogen komen. Door de veelzijdigheid in werk is geen dag hetzelfde. Door de meerdere disciplines binnen het bedrijf leer je elke dag wat van elkaar.

Wordt jij onderdeel van dit leuke team bij een veelzijdig familiebedrijf?
Bekijk onderstaande vacature(s) voor informatie en mogelijkheden.  

Staat jou vacature er niet bij? Geen probleem! Stuur dan een open sollicitatie zodat wij in contact komen met jou. Wellicht ontstaan hier mooie kansen uit!

Leren bij Wichink is uiteraard ook mogelijk! Wij zijn een leerbedrijf op het gebied van installatietechniek. Ben jij op zoek naar een stageplek? Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje, bel ons of kom eens langs voor een bakje koffie! Wij laten graag zien wat wij doen en waar wij mee bezig zijn!

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures. Een open sollicitatie doen? Of ben je op zoek naar een stageplek? Vul dan onderaan deze pagina het contact formulier in.

Contactgegevens

Spanjaardsdijk 7
8111 RK Heeten

Openingstijden

maandag:        08.30 – 12.30 uur
dinsdag:          08.30 – 18.00 uur
woensdag:      08.30 – 18.00 uur
donderdag:     08.30 – 18.00 uur
vrijdag:            08.30 – 18.00 uur
zaterdag:        08.30 – 16.00 uur 
zondag:           gesloten

Solliciteren

Voeg hieronder je cv en motivatiebrief toe.