Installatietechniek

Op zoek naar een vakman? Van het aansluiten van gas, water en elektra in uw nieuwe keuken tot en met een complete installatie voor een bedrijfshal. Wij staan voor u klaar! Of dat nu gaat om deskundig advies, het aansluiten van een warmtepomp installatie of het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Met de juiste gereedschappen en deskundigheid ‘aan boord’ voeren wij de werkzaamheden vlot uit en beschikken over een groot assortiment onderdelen uit voorraad.

Wij werken zowel bij particulieren, bedrijven als in de agrarische sector. Van renovatie tot complete nieuwbouw projecten. Vanzelfsprekend zijn al onze technici in het bezit van de nodige erkende certificaten en diploma’s. Het team wordt regelmatig bijgeschoold en is dus van zowel de gebruikelijke als de nieuwste technieken op de hoogte. Installatietechniek Wichink is lid van branchevereniging Techniek Nederland en InstallQ – gecertificeerd.

Sinds April 2023 is de gasketelwet in werking getreden. Installatiebedrijf Wichink Heeten is aangesloten bij CO-keur.nl en heeft de certificaten om onder deze wet uw gasketel te monteren / onderhouden.

Verduurzaming

Al enige tijd is installatiebedrijf Wichink actief op het gebied van verduurzaming. Zo hebben wij al sinds 2007 ervaring op het gebied van warmtepompen en zonnepanelen. Wij proberen met de klant mee te denken en ook te kijken naar de toekomst. Heeft de klant plannen om elektrisch te gaan rijden? Of bent u van plan om ook elektrisch te gaan koken? Wij passen de installatie hierop aan zodat uw installatie toekomst bestendig is. Hierbij bieden wij vaak een totaalpakket aan, afgestemd op de wensen van de klant. Denk hierbij aan warmtepomp, zonnepanelen, laadpaal, inductiekookplaat en het eventueel aanpassen van de groepenkast.

Installatiebedrijf Wichink werkt al sinds 2007 met het merk ‘Daikin’. Wij plaatsen zowel all-electric als hybride varianten warmtepompen. Wilt u weten welke warmtepomp geschikt is om te installeren in uw woning? Installatiebedrijf Wichink helpt u graag bij het zoeken naar de juiste cv installatie die bij uw behoefte aansluit.

Ook zonnepanelen zijn een belangrijk onderdeel van verduurzaming. Wij plaatsen zonnepanelen op platdak, schuindak en op dakplaten. De complete pv-installatie plaatsen wij met onze eigen monteurs. Van zonnepaneel tot aan de meterkast. Wij verzorgen uw complete installatie!