Wichink Heeten

Wichink is een familiebedrijf gevestigd in Heeten. In 1970 begon de familie Wichink met een mechanisatiebedrijf en tankstation. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een Electro speciaalzaak, tankstation en installatiebedrijf. Mede door de hardwerkende en trouwe vakmensen binnen het bedrijf is dit allemaal gerealiseerd. Wichink hecht veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij ons staat de klant op nummer één.

De electro speciaalzaak is aangesloten bij de keten Electro World. Door mee te liften op de inkoopvoorwaarden van deze keten, kunnen wij onze klanten een mooi assortiment tegen een scherpe prijs aanbieden. Steeds de nieuwste modellen en kwalitatief hoogwaardige merken. We stemmen ons aanbod voortdurend af op de vraag van onze klanten, die we vaak al generaties lang kennen. 

Met het installatiebedrijf bieden wij opdrachtgevers een geprofessionaliseerde aanpak van ontwerp, realisatie en onderhoud van alle technische installaties in woningen, utiliteitsbouw en de agrarische sector.

Vakmensen

Electro World Wichink Heeten is veel meer dan een vak-zaak voor consumentenelektronica. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor uw nieuwe tv, wasmachine of andere huishoudelijke apparaten en accessoires. Maar onze service gaat een stuk verder. Reparaties, het oplossen van storingen én het inbouwen van apparatuur, onze technici draaien er hun hand niet voor om. Klusjes in huis die u graag zelf opknapt? In onze doe-het-zelfafdeling krijgt u een eerlijk en deskundig advies.

Grotere uitdaging die u liever niet zelf oppakt? De vakmensen van ons installatiebedrijf zijn inzetbaar voor alle werkzaamheden op het gebied van elektra, gas en water. Bij nieuwbouw, verbouw of reparaties staan wij voor u klaar!

Projecten